Kızlar başlıklara bakıyorum beslenme konusunda herkes bir süre sonra çocuğuna kendi yediğinden yedirmeye başlıyor. Zaten anne rol model olmalı ama ben 5 yaşımdan beri çok fazla yemek seçerim. Bu sevmemek değil sevmediğim yiyecekler de var ama yerim. Ben hiç yiyemediklerimden bahsediyorum. Yemeğin içinde et veya suyu, karnabahar, bamya, patlıcan, mantar daha aklıma gelmeyen neler neler. Çocukluğum boyunca sıkıntı çektim. Hala misafirlik benim korkulu rüyam. Hepsini geçtim şimdi altı buçuk aylık bebeğim var. Mesela kemik suyu koydum çorbasına kokusuna zor dayanıyorum, sıcaklığını anlamak için eşime tattırıyorum. Lütfen az az ye şöyle ye alışırsın demeyin tüm hayatım herkesten bunları dinleyerek geçti. Hamileyken kendime dedim ki bu senin kararın değil yemek zorundasın ama yutamadım maalesef. Eşim de yemek seçmez, şimdi ben tüm hayatım boyunca iki ayrı yemek mi yapıcam? Zaten yemek yapmakla da aram yok haliyle. Kendime ayrı eşim ve çocuğuma ayrı mı yapıcam? Çocuğum yemez benimkinden isterse ne olacak? 😪 Benim gibi olan var mı? Nasıl idare ediyorsunuz?