nazlicann00 Kızlar bebekleriniz ne zaman cümle kurmaya başladı benim oğlum 27 aylık cümle kurmuyor kendince anlaşılmayan şeyler söylüyor tedirgin oluyorum
Enlsr nazlicann00 36 aylık olacak hala cümle yok bişiler konuşuyor onuda biz anlamıyoruz pazartesi dil terapisti randevumuz var 🥹🫣
nadidelifora nazlicann00 diğer gelişimleri nasıl? 24.ayda ikili cümleler bekleniyor. Kelime sayısı nasıl Bunlar önemli.
Gldekpnci nazlicann00 24 aylıkken 2li cümle kuruyordu ama basit cümleler çok sık şekılde değildi 30.aydan sonra baya açıldı
alppars Enlsr merhaba benim bebeğimde 2 yaşında 50 kelimesi var sadece bende dil terapisti düşünüyorum siz gittinizmi nasıl bir yol izlediler görünce yazmak istedim size.
limonludondurma_ Oğlumda 27 aylık çoğu zaman anlamsız konuşuyor .ikili cümleleri var .bende 23 aylıkken çok takıp doktora götürdüm .3 yaşa kadar evde eğitimle üzerine düşün dedi 3 yaştan sonra konuşmazsa dil terapisine başlarız dedi çözger raporu alıp .şuan iyi durumda çok şükür
asennaa 2 yaşına kadar cümlesi çok azdı, genelde kelime kelimeydi. 26 aylık olmak üzere, 2 aydır cümleleri çok arttı, 3-4 kelimeli cümleler kuruyo rahatça. Zamanını çocuklar kendileri belirliyor sanırım