defnes32 ben otobüs şöförüyüm. Ona rağmen sürebileceğim yerde böyle şüpheye düşersem aradabir tekerlek yararım 😂😂😂 babam artık kızıyor saçma sapan yerlerde yarma bari hakkıyla yar diyo🥹
Şüpheye düşeceğim zaman aman daha dar yerden geçtim ne şüpheye düşüyorsam diyorum. Mesela park ederken mecbur büyük arka kamera da yok bir şüphe oluyor Of nasıl yapcam nasıl gircek ya çarparsam diye şüpheye düşüyorum ama o an bir bakıyorum ki aslında park etmişim gereksiz bekliyorum😂😂 ya tamamen psikolojik aslında.
Şüpheye düşünce hata yapılıyor. Hiç umursamayın. Emin olun beyin o ölçüyü biliyor geçer geçmez. Geçmezse sizi durdurur. Ama şüphe olursa genelde yersiz çıkar.
Bu arada trafikteki en kötü şöförler erkekler. Hele hele orta yaş grubu. Kadınlar daha dikkatli kullanıyor benim gözlemlediğin. Ama yeni öğrenenlerde illa oluyor hata yapabilen. Yine de erkeklere göre daha az bence.
Mesela şuan kadın şöförler servis ve otobüste arttı benim bölgede de. Kadın şöförler daha temkinli. Daha can taşıdığının bilincinde. Erkekler gibi yarışta değil yani. Yapabilirsiniz neden yapamayacaksınız ki? Kimler kimler sürüyor bir görseniz.
Bu arada tek çıkın devamı geliyor. Hiç korkmayın. Önemli olan tek çıkmak