Sasah1441 Deletedmom322 bunun yalan olduğunu da açıkladılar ortalık karışsında nasıl olursa olsun 🤷🏻♀️
Deletedmom322 Gencanne19 doğrudur umarım bilgiler ki faydalanırız. Görünce hemen paylaşmak istedim. Üzülmeyin bişey olmaz inşallah. Zaten korona enfeksiyonunu arttırdığı yazıyo, anladığım kadarıyla önce virüsü kapmış olmak lazım bunları kullanmamak için.
HamzasMomy Gencanne19 bundan sonra vermemeye çalış. Pedifen içinde aynısı gecerli. Dünya Sağlık örgütüde açıkladı kaçınılması gerekiyor diye
Deletedmom322 Sasah1441 yaa görmedim ben, iyi bari. Yukarıda bi arkadaş üzülüyodu. Teşekkürler size de bilgilendirdiniz🤗
HamzasMomy Sasah1441 yalan degil. Dünya Sağlık örgütüde açıkladı. Hürriyetin sitesinde falan yazıyor okuyabilirsiniz
SevgiLina_ Sasah1441 yalan degil canim eczaneye gittim nurofen almaya vermedi saglk bakanlgi uyari gelms aferin verdi onun yerne
Sasah1441 HamzasMomy şimdi eczacı akrabam var ona mesaj attım dolven ve iburamin ateş ve grip te verme calpol kullan dedi. Böyle bi durum da yok dedi. Direk sinir sistemine etki ediyor demişti daha öncede. Yinede kimyasal sonuçta ne kadar az kullanılırsa iyi
16102018 Deletedmom322 ben 2 gündür dolven veriyorum başka calpol falan düşürmüyor ateşini kök dişleri geliyor üstüne grip oldu bi tek dolven iyi geliyordu bi de grip icon iburamin iyi gelmişti kessem mi ki napcam onun yerine 😔
Deletedmom322 16102018 valla bilmiyorum ki, ben görüp paylaştım. Bi arkadaş yalan haber demiş, biri doğru kesin haber demiş. İsterseniz doktorunuza sorabiliyosanız telefonla bi sorun🤷🏻♀️