buglemss Kızlar çocuğumun küçülen kıyafetlerini aşago depoya kaldırmak istiyorum yerimiz var evde yer kalmadı artık hiç bir kıyafetini vermek atmak istemiyorum açıkçası Depoda karanlık rutubet vs olmayan bi yer hurca ve poşete sarıp iyice bantlamayı düşünüyorum sizce sorun olur mu ya
Tugcebb buglemss bizim depomuzda rutubet olmayan bir yerdi. Mobilyalarda falan bir şey yok. Fazla halılarımda orda. Geçen gün bir eşyaya ihtiyacımız oldu, kutunun içindeydi. Kutu küf olmuş. Şok geçirdim 🤦🏻♀️ uzun süre bakmayınca havasız kaldı sanırım. Hiç belli olmuyor kısacası neye ne olcağı.
yasek buglemss sakladığınız her kutuya/harca birkaç tane defne yaprağı koyun , bi yerde denk gelmiştim haşeratları , kötü kokuları , üç harflileri vs engelliyormuş . Ben şu an normal kıyafet dolabına yatağına falan da koydum, denemekten zarar gelmez
nisanmom buglemss maalesef rutubet ya da küf olabiliyor istediğiniz kadar sarın sorun yaşayabilirsiniz. Ben oğlumun küçülen kıyafetlerini ihtiyaç sahiplerine veriyorum sadece bir kaç tane kıyafetini hatıra olarak saklıyorum