Cansubbk Oglum 2 aylık emmedigi için sagıyorum 3 4 saatte 50 cc anca çıkıyor daha önce en az 75 cc çıkıyordu neden oldu bilmiyorum 😔😔
Sdka27 Cansubbk sagmayla süt azalmaz sagm aralarını actgnz icin öle olms olablir 2 saatte bi sagm yapın gece ve gündz
prenses3509 Cansubbk benım bebeğim 40 gün küvezde kaldı hergün düzenli olarak sağdım bende azaldığını düşünmüştüm fakat cihazımın verim gücü azalmıs lansınoh marka süt sağma makinası aldım sütüm baya çoğaldı 3 bucuk aydır hergün 3 saatte bir mutlaka sağıyorum
Tahres prenses3509 Nurmry bence çift göğüstür. 250ml tek göğüsten çıkıyprsa helal valla. Ne yiyor ne içiyorsun arkadaşım ? 🙃
prenses3509 Tahres çift göğüs dut kurusu baya arttırıyor birde ebebeğin kutu içeceğini kullanıyorum :)
Tahres prenses3509 maşallah. Benimde sütüm azaldı. Biraz diyet yapayım dedim ama yok yemeyince süt cidden gidiyorumuş😒😒 o yüzden şimdi tekrardan neler süt yapar arayıitayım. Eskiden ekstradan hiç birşey kullanmama gerek yoktu.
Ozgesekererol Benim bebeğim de küvez de kaldı süt arttırmak için en az 2 saatte bir sağın .Memeye alıştırmak için 3 ay uğraştım .Emmesede memede tuttum sonuçta alıştı .Zor ama vazgeçmeyin 👍