rab25 Tam 12 aylik 2 uyku yaptirmak istiyorum ama benim oglum 7-8 arasi uyaniyor 2 saat sonra uykusu gelmeye basliyor 10 gibi uyuyor bir uyku duzeni tutturamadik ikinci uykusundan da 3 de flana uyaniyor ve aksama kadar dayanamiyor bazen 6 da tekrar uyuyor boyle kayiyor uyku saatleri sizlerin nasil uykulariniz nasil duzeniniz var?
miniktirtill rab25 12 aylık bir bebek için 2 saat uyaniklik süresi çok az yalanci uyku sinyali veriyordur muhtemelen birkaç gün istikrarlı araligini açın alisacaktir ilk günler zorlanır ama maksimum 4. Gun alışır Suan 3-4 saat uyanık kalabilmesi lazım , bizdede aynı durum vardı aralıkları açınca düzeldi
[silindi] rab25 13 aylik, 2 uyku yapiyor 7 de uyaniyor, saat 10 day yatiriyorum,.11:30 kalkiyor,3 de yatiriyorum 16:30 kalkiyor,aksam da 21:30 uyuyor
rab25 miniktirtill evet bende oyle dusunuyorum artik bugunden basladim tam 3 saat sonra uyudu bu sekilde acicam arayi tesekkurler
[silindi] rab25 evet uyaniyor maalsf, ben de tek uykuya gecmek istiyorum aslinda, gelecek haftadan yeni düzen belirliycm