minikmisimben kucukgel1nn eşimin memleketine gidicez başka bir şehiri falan gezmeyi planlıyoruz bakalım kurban keseceğiz ama ben ölsem kesemem etten hiç Haz etmiyorum o yüzden kayınvalidem eşim doğrayıp poşetleyecek ben gezme kısmındayım😃😃😃
Femme1 kucukgel1nn kaynımlarla gıdıcektık onların para durumu cıkışmadı herhalde gelmedıler eylul ayına tatil rezervasyonumuz vardı zaten oyle olunca bızde gitmedık
asilazmazbalkokmaz kucukgel1nn Köye gidiyoruz ama ne kurbanı kesiyorum ne eti doğruyorum. O işlere eşim bakıyor 😹 Ben misafir ağırlama, çay kahve getir götür, çocuklarla ilgilen tarafındayım. 🙂 Kalabalık oluyoruz eğlenceli geçiyor.
kucukgel1nn asilazmazbalkokmaz sizin bayram ve bizim bayram aynı geçecek belliki ☺️ Köyde ilk bayramım olacak benim inşallah güzel geçer ❤️
metekaanmomm kucukgel1nn klasik şaşmaz kocamın köyüne gidicez ordanda benim memlektime gecicez bir günlüğüne sonudna kendi memleketimi görmek olmasa asla katlanıp gitmem orası da ayrı😊 ete asla dokunmam bu yüzden hep tartışma çıkar alismiyorum da alışmayi da düşünmüyorum 😊