meva1_ 20 günlük hem meme hem mama olarak besliyorum . Bu zamanlarda kaç cc veriyorsunuz . 30 veriyordum 60 a çıkardım çünkü doymuyor .
ay_adengunes meva1_ ben mama hiç vermedim ama 3 saat çok değil mi? Kızım 5,5 aylık o zamanlar 1,5-2 saatte bir besleniyordu acıkması normal geldi bana
Defneeminannesi ay_adengunes doktorum 3saate ladar normal dedi benim kızım 14 günlük gece bi de öğlen derin uykuya yatıyor 4 saat uyanmıyor. Uyandıtayım diye uğraşıyorum ama istemiyor aaati dolunva krndi kalkıyor çok şükür sarılık derdimiz yok doymasa uyumaz diyorlar
demet2409 Günaydın kızlar bnde 60 verirdim sutm azald zamanlar olduğu 90 vermeye başladık sureklj ağlama krizleri vardı meğerse açmış
ay_adengunes Defneeminannesi bebekten bebeğe değişiyor demek ki canım, benim kızım 5,5 aylık daha yeni yeni 3 saat bekliyor ama sadece anne sütü alıyor. Anne sütü çabuk sindirildiği için çabuk acıkması normal mama daha tok tutuyormuş
Defneeminannesi ay_adengunes bizde sadece anne sütü alıyoruz ama dediğiniz gibi bebekten bebeğe değişir mama nadir veriyorum iki günde bi mesela