YoncAras Merhaba anneler.Öncelikle cok şükür emziriyoruz ama saç dökülmesine de üzülmüyor değilim.Tutam tutam geliyor elime.. sizlerde oluyor mu ,uyguladıgınız şeyler var mı ?
Reyyan123_ YoncAras çocuklar yüzümüze güldüğü için dökülüyor ne yapsaniz fayda etmiyor ama zamanla azalıyor benim öyle oldu
Zeynept Benim saçımı 2 kez evde boyadım o saç diplerini sertleştiriyor. Ve çamterebentin yağıyla badem yağını karıştırıp saç diplerime sürüyorum
Pelin_Nil Ben de faydasi olur diye kestirdim ama tutam tutam dokuluyor caresi yok sanki 😔saclarimi toplasam da korkuyorum mutfaktan yemekten bisiden cikcak diye
Dyg_brn Reyyan123_ benim de çok dökülüyor avuç avuç kestirdim faydası olmadı 😣 bebek artık anneyi tanıyınca dökülür derler dimi 🙈
Ozgesekererol Bende de durum aynı kestirdim ama fayda etmedi .Dr sordum hormonlar hamilelikten önceki hale geliyor istediğini ye iç fayda etmezmiş 😁6 aydan sonra hafiflemeye başlarmış bu gidişle kel kalıcam 🙈
Reyyan123_ YoncAras dökülmesi azalıyor😊keşke saç azalsa kabarık saçım var o kadar döküldü hala kabarık ben anlamadım🙄