dogakusumx 2 hafta geçti bitmiyor atak sanırım bu bebe böyle devam edecek. Herşeye ağlıyor uykuya direniyor. Desteksiz uyutmaya başlamıştım şimdi tüm destekleri versem de uyumuyor memnun olmuyor. Yenidoğanw zor diyodum bu level daha zormuş 😢
asya358_ dogakusumx katılıyorum 1 ay oldu bizede gecede sürekli ağlıyor bende aynı şekilde, ne 8..ay mış be dedim artık 🤦
Yunusemrecik dygskerem 10.ayda mı var ben 8. Aydan çok korkuyordum bitti ama gene mi var şu an 9 ay 17 günlük iyi gibi 10. Ay ne kadar sürüyor 😂
dogakusumx asya358_ tam ne kadarlık bi an önce bitsin ya gün içinde bi iyi bi kötüyüz bazsn çok eğleniyoruz uyku vakti yaklaştıkça sinirler tepemizde.
uykusuzmom_ dogakusumx 9. Aydan selamlar buralar hala 8. Ay nefretimsin modunda gram ilerleme yok :) Sizin düzelir inşallah. 10. Ay daha kötü demişler şimdiden korkusu sardı 🤯
dygskerem Yunusemrecik 3 hafta falan sürdü şimdi delirmediysem hiç delirmem heralde dedim sabrettim şimdi iyi gibi 11 aylık oldu😂😂 sürekli uyuturken kalkıp gidiyor aşırı bi keşif dönemine girdi hiç durmuyor, istediği olmayınca ağlayıp kendini yerlere atıyor kafasını vuruyor cenevar oldu😂😂
bigemmom dogakusumx evet ya 8 aydır desteksiz uyuyan bebem bu ay ful destek ilerliyoruz yine uyumuyor
00998 dogakusumx bende şuan bu durumdayım desteksiz uyuyordu şimdi uykuya geçişte çok zorluk çekiyorum
dogakusumx 00998 peki düzeniniz var mı uyuyunca hemen uyanıyor mu yani ben çözemedim bu işi nasıl bir aydı. Bazen iki saat uyuyor bazen 15 dk sonra o gün çöp 🥺
dogakusumx Yunusemrecik 8. Ay atağı bize 7 ay 20 günlük falandı başladığında. Hala devam 8 ay 2 günlük
mercan9 Yunusemrecik ne zaman gece beslenmesini keserseniz o zaman uyku sıkıntısı biter diğer türlü ne yaparsanız yapın zor
dygskerem Yunusemrecik uyku sorunu bitmiyor malesef tam düzen kuruyorum ataktı dişti derken bozuluyor