isill Merhaba guzel anneler, kizim 3 ay 9 gunluk sanki basini cok dik tutamiyor kucagimdayken de veya sirtustu ytrkn kaldrmk icn kollrndn tuttugumda basini cok one alamiyor siz de durumlar nasil endiselenmeye basldim
Sevdanurrrrrrr isill doktor konrolümde bakıyorlar ona size bakmadılarmı örnek olarak kolarında tutup bakarlar vs vs
Deletedmom388 isill tabi mutlaka bir doktor görsün ama hiç yüz üstü yatırdınız mı bu zamana kadar? Yüz üstü yatırınca kafalarını kaldırmaya çalışınca egzersiz gibi oluyor diyorlar ben hep yatırmıştım kızımı o şekilde de o yüzden merak ettim
isill Sevdanurrrrrrr bn doktor isini tam oturtamdm kndm 3 ay kontrolnde soledm kollrndn kldrdi syle bi bkti brsey yk dedi ama bnm icm rht etmedi sanrm
isill Deletedmom388 cok yatrmamstm onu bugun arastrnca duydm smdi egzersz olrk gnde belirli aralklrla ypicm
Bulutbey isill daha erken bence canım biraz daha bekle. Benim yeğenim uzun zaman tutamadı tam ayını hatırlamamakla sizin bebeğinizden daha büyüktü. Kardeşimde çok evham yapmıştı ama bir şey çıkmadı. Belki üşendikleri için kendilerini zorlamıyor olabilirler.
ahudora isill biz 53 günlüğüz ,1.ay kontrolünde tutamıyordu, doktor 2. Aya kadar tutması lazım dedi, hala tutamıyor bi kafamız karışık bizimde.
Deletedmom122 isill basını arkaya ve öne sallayıp duruyodu aynen canım. Daha yeni tutmaya basladı kafayı. Bence sende hic endiselenme ince Bi yastıkla yüzüstü yatır oyalansın ama sende basında dur. O zaman kafasını kaldırıp tutmayı ögreniyor.
Deletedmom122 isill evet arkaya dogru gidiyordu simdi iki elinden tutup kaldırdıgımda direk kaldırıyor kafayı yaklaşık bir haftadır. Herseyi vakti saati gelince yapıyorlar canım hiç endise etme.
isill Deletedmom122 insallh cnm ya her bebek br degildr ama icime biraz su serpildi bu konuyla ilgili 4 bucuk aylik olna kdr dktrla knsmsmydnz pki
Sivas580 isill benimde bebeğimde sırtüstüyken hala başını kaldırmıyo 3 ay 22 günlük sizin bebeğiniz nasıl oldu
isill Sivas580 merhaba benm bebegim 8 bucuk aylik oldu yani tam hatrlamyrm ama 4 4 bucuk aylkken tam tutmaya baslamsti sanrm yani braz endise ediorz tabi bazi bebekler daha erken de tutablio ama.hrr bebek farkli oluo yne sz gozlemleyn baktnz pek degsklk yk danisrsnz dktrnza ama tutacaktr insallah en kisa zamanda ben bol bol svmese de yuzustu kymaya calstm yuzustndeyken zeka kartlari var onlari asgiya ykariya saga sola kafasini harekt ettrcek seklde gsteriodm faydasi oldgnu dsnyrm bebegm icin