zerokado Muz konusunda nasıl ilerlediniz ? Sebzeleri 3 e gün kabak havuç patates verdim arada 2 gün yoğurt verdim alerji yaptı kestim şimdi meyveler deyim 3 gün elme 3 gün armut 3 gün muz verdiniz mi ard arda kabızlık yapar diye düşünüyorum da
burcg zerokado armutu önceden deneyeceksiniz ya alerji yapmazsa muz verdiğiniz gün armut da verseniz nasıl olur armut kabızlık için öneriliyor
mrscakir zerokado çok küçük porsiyonlarda verildiği için zaten ana öğünü anne sütü yada mama olduğu için bir problem yaşamadık biz
00998 zerokado doktorumuz bir kağıt verdi ben ona göre ilerledim ama hiç bir zaman 3 gün kuralı yaptırmadı sadece alerji riski yüksek şeylerde takip edin kızarıklılık felan oluyor mu dedi şükürler olsun öyle bir durum yaşamadık
00998 zerokado doktorumu sorduğum da 3 gün kuralı yok artık demişti sen başla alerjisi olduğu bir ürün olursa değerlendirelim demişti ama ilk önce yoğurt denememi söyledi bol bol yoğurt demişti
zerokado 00998 yoğurt bizde alerji yaptı malesef ona biraz ara verdik 😔 ben 5.5 aylıkken doktorumuz ay sonunda başlarsın demişti o zamanı beklemeden bu şekilde tadım gitmeyi düşündüm