Rainbehlul1 durununnannesi merhaba,kesinlikle alınabilecek en iyi mama sandalyelerinden ya dar vs degil cok kullanışlı ve gereksiz yer işgal etmiyor, ölçü birimleri sanırm sitesinde yazıyordu tam hatırlamıyorum kg bilgisini
Mom_87 durununnannesi kızım 2 yaşında 11 kg halamoturabiliyor. Sizinki kaç kg kaç aylık. Bu arada çok sağlam bi sandalye. Arkadaşımın 2 çocuğunu büyüttü şimdi ben de ikinci çocuğuma kullanıyotum. Maşallah hala taş gibi
Minikannesi9 durununnannesi bende ilk çocuğumda kullandım ve şimdi ikinci çocuğum kullanıyorum ben gerçekten memnun kaldım asla yer kaplamıyor pratik ve güzel asla dar değil bebeği koyma ve çıkarma yöntemi arkadan yukarı doğru çekerek alıyorum hiçbir sorun yaşamadım çatlamadı kırılmadı lekelenmedi bence ideal bir ürün
durununnannesi Rainbehlul1 Mom_87 @queenofrose @Minikannesi9 @cokbilmismom hepinize teşekkürler ürünü aldım 🫶
Mom_87 durununnannesi dar gibi görünür ama bebeğinizin oturma becerisi varssa rahat oturur. Bunun bi avantajı var o da bebek pat diye kaldıramıyor kendini sandalyeden.
cokbilmismom durununnannesi 2 yaşında 14 kilo oğlum kullanıyoruz çok rahat sekilde. Hem temizlemesi hem taşıması çok kolay.