heidigril Prensesannesi_24 sebamed. Ben ikisinide kullandım sinozu hiç beğenmedim. Yüze sürerken böyle koyu bi krem sürmüş gibi hafif beyazlıklar kalıyordu ve sebamed kadar korumadı beni
BordoHuniliAnne Prensesannesi_24 sabemed bana çok ağır geliyor sanki yüzüme maske takmışım gibi hissetiriyor, sinozu kullanmadım ama çok fazla güneş koruyucu denedim favorim bioderma ve cerave
Alyehus Tabi ki sebamed. Sinoz ürünlerini hiç denemedim ama fenomenler çok tanıtıyor vardır bir pislik diye düşünüyorum ☺️ kızım atopik sebamedin şampuanını kullanıyorum mükemmel yani ☺️
defnealeyna08 mamacitaa_ cilt tipinize uygun olanı seçin mutlaka Eczacı yardımcı olur tester isteyin deneyin ❤️ tatilde sürdüm ben hiç yanmadım bile yani öyle diyim zaten bronzlaşmak sevmiyorum
defnealeyna08 mamacitaa_ anladım.. en iyisi aslında favoriimdir yani. Be. Bioderma spot kullanıyorum-
defnealeyna08 mamacitaa_ cilde göre fark ediyor demekki 🤣 çünkü ben sürünce ışıldıyorum yani 🤣 üstüne bi allık cildim çok güzel duruyo ve önemlisi koruyor 🤣🤣 ins bulursunuz size uygun olanı
benibenibihetirni Sebamed bende komeodon ve sivilce yaptı sinoz biraz daha iyi gibi en iyisi bence Bioderma
dilekbra Prensesannesi_24 sebamed dermokozmetik bir ürün iken diğerinin kosmotik ve influenzer şişirmesi oldugunu düşünüyorum.