merveruyaaa Bebeğime pipetli suluk aldım ancak nasıl alıştıracağıma dair bir fikrim yok munchkin marka aldım ama çekişi çok zor ya 14 aylık ne önerirsiniz başka suluk olarak ?
KendiEvimdeDeplasmandayim merveruyaaa kızım 8.ayından itibaren munchkin kullanıyor 16aylık şuan. Bence onlar güzel çekebiliyor ya içiyor yani kızım. Alıştırmasını internetten gördüm normal pipetin içinde parmağımla su tuttum ağzına bıraktım bi kaç kere alıştı bi hafta içinde
adaatuna merveruyaaa kızım ek gıdaya başladığımızdan beri onu kullanıyor onun içerde tıpası var onu açıp birkaç kez ağzına su gelsin pipetten çeker sonra
mamabear_ merveruyaaa kızım 7-8 ayında başladı munchkin kullanmaya. Uç yuvarlak kısmında bir plastik şeffaf koruyucu var çıkardınız mı?
merveruyaaa Kızım hiç biberon tutmadı onun zorluğunu yaşıyorum sanırım kendim tutayım içeyim yok kendi içsin diye bıraktığımda sinirlenip yere atıyor 1 yaş sendromu mudur nedir beni aşırı zorluyor geri kalıyor geç kalmışım gibi hissiyat veriyor bana :(
bbeettuul Ben suluğu onun etrafında tuttum sadece kurcalarken kurcalarken çekmeyi öğrendi.Hemen olmuyo zamana bırakmak lazım.
yasemin0000 merveruyaaa bende şu an alıştırmaya çalışıyorum ama üstüne çok düşmedim öğrenemedik hala😂Biberon bağımız var çünkü.