teachermomyyy sonnenchein ben aldım malesef hiç memnun kalmadım saçımı kabartıyor ve aşırı ses var fön makinesi gibi ses çıkarıyor
hazale966 sonnenchein bende airwrap var yengemde airstrait var. Yengem memnun değil saçı düzleştici gibi düz yapmıyor ve kabartıyormuş keske almasaydım diyor. Airwraptan ben çok memnunum, maşa veya içe dönük fön çekiyorum 2-3 gün bozulmuyor. Ama duş aldıktan sonra nemli saça yapınca tutuyor.
sonnenchein boncuk_29 airwrap var bende onunla pek beceremedim bie şeyler yapmayı o yüzden tereddüt ediyorum , saç tipiniz nasıl ?
sonnenchein teachermomyyy ses olayı cidden çok yorucu airwraptan biliyorum, bir de kalın telli saçları dümdüz yapmıyor diyorlar kabarık yapması da sıkıntı☹️
sonnenchein boncuk_29 yaaa çok sevindim sizin adınıza, yukarıda arkadaş kabarık kalıyor yazmış siz nasıl kullanıyorsunuz ürünü kabarmıyor mu?
teachermomyyy sonnenchein öyle malesef duştan sonra ıslak saça uygulayınca çok kabartıyor ve bir süre sonra o düzleştirme etkisi kalmıyor saçlarım hafif dalgalı olmasına rağmen ben beğenemedim ve ayrıca saç boyum çok uzun değil 20 dakika da anca kurutup düzleştiriyor
sonnenchein hazale966 yaaaa demek olumsuz yengenizin deneyimi, çok duydum zaten o yüzden burada da sormak istedim, ben airwrapi çok deneyimleyemedim sanırım çocuklar küçük diye hemen kurutuyorum biraz da önlerine şekil veriyorum başka da bir şey yapmıyorum 🥹
hazale966 sonnenchein bende kızımın saçını kurutuyorum ama kendiminkinide kurutuyorum. Evet olumsuz onun saçı kıvırcığa yakın. Her saçta tutmuyorda zaten