limonlucheescake Merhaba arkadaşlar dört aylık bir bebeğim var doğumdan itibaren Molfix premium serisini kullanıyorduk ama maalesef Smart fit diye değiştirmişler bezi ben de bezi değiştirmek istedim çünkü çok fazla sızdırma sorunu yaşıyoruz Sleppy kullanayım dedim o da çok fazla iz yaptı bacaklarında yarından sonra oğlum sünnet olacak ama artık tamamen düzgün beze geçmek istiyorum önerdiğiniz memnun kaldığınız bir bez var mı lütfen yazın teşekkür ederim şimdiden
sweetbabyyy limonlucheescake molfix mavi olan paket fena değil, gündüz onu kullanıyorum çoğunlukla ama gece Prima premium care kesinlikle. Bir de ben sünnet sonrası sıkmasın diye bir beden büyük kullandım geçene kadar sonra da büyüdü komple geçtik büyük numaraya bilginiz olsun 🙂
ecemciniiz limonlucheescake prima net. Molfix denedim asla çişi tutmuyor sızdırma yapıyor, sleepy natural alerji yaptı, prima en sağlamı. Premium care kokuyo yaa ben normal kullanıorm 😅
linahaniminannesi limonlucheescake ilk kızımda molfixle ilerledim 2 yaşında şuan ama ikinci kızım molfix taşırma yaptı çok şaşırtıcı şekilde. Bende tercihimi sleppy bionatural olarak değiştirdim. Şuanlık güzel ilerliyor 3. Aya girmek üzereyiz. 🫠 umarım sleppy beni yanıltmaz pişik falan yapmadı ama bilmiyorum bakalım ne olacak
limonlucheescake sweetbabyyy evet doktorumuz da bir beden büyük alın dedi ama bezden emin olamayınca onu sonraya bırakmıştım
limonlucheescake ecemciniiz Molfix genel olarak çiş tutmuyor o zaman 😅 çünkü ilk zamanlar sürekli değiştirdiğimiz için sızma falan yoktu şimdi bazen geceleri altını değiştirmek gerekiyor bi bakıyor bez kuru üstü sırılsıklam
ecemciniiz limonlucheescake benim kızım çok fazla çiş yapıyor, Molfix’i düzenli olarak sadece gündüz kullandım, mütemadiyen değiştirmem gerekti çünkü, ama Prima da öyle bir sıkıntı yaşamadım, gerçekten çok kaliteli bir bebek bezi, bir şans verin derim ☺️
limonlucheescake linahaniminannesi bende sleepy aldım şu hor air olandan ama çok iz yapıyor bir iki kez bu da taşırdı hani sorun bende mi bezde mi anlayamadım 😂 galiba primaya geçeceğim son çare
Katarss limonlucheescake molfixle gece taşmaları yaşarken çözümü baby turco da buldum çok memnunum tavsiye ederm