yagiiz Kızlar evim 23.5 24 derece arası İstanbul da yaşıyorum. Bebeğim 7 aylık tişört şort evde giydirsem diyorum korkuyorum da erken mi diye siz nasıl yapıyorsunuz
gg3848 yagiiz bugün hava çok sıcaktı ama ev dereceniz şort tişört için erken sanki ince tulum giydiriyorum ben o sıcaklıkta
Mmeelliikkeee yagiiz yani bizim kışın 23-24 içerisi evde ince uzun kollu giydirin en azından pamuk penye tulum vs , Üstelik daha küçükmüş. Gün içerisinde akşam üstü yada güneş geçen taraf serin oluyor hava akımından etkilenebilir daha
meloni yagiiz valla ev 20 derece ya var ya yok ben şort kısa kol dolandırıyorum dışarısı daha sıcak jdmfndmfn kapı pencere açamıyorum ama ceyeran yaptıpı için
yagiiz meloni bugün çok sıcaktı dışarısı bende dedim acaba bunalır mı evde uzun kol bilemedim yinede ☺️
meloni yagiiz valla benimki sıcağı pek sevmiyor benim üşüdüğüm yerde kızım rahat öyle söyliyim ki yeri geldi kışın bile kısa kol giydirdiğim oldu 1 yaşında bu arada
yagiiz meloni benimkide aslında sıcağı çok sevmiyor ama mevsim geçişlerinde hasta da etmek istemem ilk yazımız 😂