Dmtt06 Kızlar iki bebeğim var çalışıyorum eve artık 15 güne bir yarım gün birini çağırmayı düşünüyorum temizlik için sadece ücretler nasıl ve 15 güne bir gelen kişiye hangi işleri yaptırıyorsunuz
serra0 Dmtt06 tam gün 4-5 bin genelde ilden ile farklılık gösteriyor tabi. Evinizin büyüklüğü nasıl? Küçük bir ev ise çoğu şeyi halleder
Asyaveannesi04 Dmtt06 Benim evim 120 m2 tam gün alıyorum İstanbul’da yaşıyorum ve 3bin tlye geliyor ablamız, ne iş varsa onu yapıyor cam, kapı, dolaplar, avizeler
dorukanddogasmom Ben de ilk defa yaptıracağım. Cam perde süpürme silme koltuk yüzeyleri tuvalet banyo mutfak dolap iç dış sabah 8 akşam 8 iki kişi 6 bin . Arkadaşın önerisiyle çok memnun kaldığını söyledi. Evim büyük özellikle cam balkon temizliğim ben yaptığımda 3 saat sürüyor .sadece giysi dolaplarına girmeyeceklerini söylediler özel olduğu için
Dmtt06 dorukanddogasmom gerçekten insanın ömründen ömür gidiyor eğer güzel yapan birileri bulunursa ev temizliği devredilmeli bence iki çocuk iş canım çıkıyor hem de ihtiyacı olan birine de maddi bir kapı olur
Tatlican Dmtt06 15 günde bir yarım günde ne yapabilecek. Gelen kişiyede günah aceleyle iş olmazki tatlım. Ben hergün temizlediğim evde iş bitmiyor. Yani tam gün al rahat, rahat yapsın. Senin içinde iyi olur. Şipşak olan işten hayır gelmezki.
Dmtt06 Tatlican acaba haftalık yarım gün mü alsam diyorum o da olabilir ilk önce haftaya büyük temizliği bir yaptırayım beğenirsem haftalık alırım belki de dediğiniz gibi ev hep derli toplu olur hiç değilse
Tatlican Dmtt06 Ben diyorumki 15 günde bir tam gün. 15 gün üstten yapar idare edersin oda bir günde mis gibi yapar.
rodinnnnnn Dmtt06 tam gün genel temizlik 2+1 her şey dahil sadece giysi dolabı içi hariç 3500 veriyorum iki kişi (Diyarbakır)