Mervegull Kızlar 10 gün önce normal doğum yaptım.Ama hâlâ iyi olamadim.Dikisim de fazla yok.Oturup kalkmakta çok zorlaniyorum.Daha uzun sürer mi iyi olman siz kaç günde iyilestiniz
edaaturunc Mervegull daha çok yenisiniz benim dikişlerim 50 gün içinde tek tek düşmüştü. 3 4 dikişim vardı. Sabah akşam ve özellkle her duş sonrası batikon sürmüştüm bende ve doktorum fön makinesinin kısık ayarıyla iyice kurutmam gerektiğini söylemişti onuda yatarken yapıyordum böylelkle geçti
elifsrbs Mervegull ilk iki hafta zorlanma oluyor sonra yavaş yavaş geçiyor derken dikişler kaynaştığı için o dönemde de batışma oluyor geçiyor ama 😓🙂
Celins Mervegull doktorum bi krem, bi ağrı kesici hap bir de batikon vermişti. Size vermedi mi? Aklınıza geldikçe batikon sürün o şekilde çok çabuk iyileşiyor. 4. Günden sonra ben eski hayatıma dönmüştüm ben. 15.Günden sonra da tamamen geçmişti.
laleninannesi Mervegull batikon sürmelisiniz ki daha hızlı iyileşsin her tuvalet sonrası batikon sürün kuru tutun
Mervegull Celins 10.gün kontrolum vardı gitmedim hastaneler çok kalabalık diye gitsem belki verirdi ağrı kesici vermişti sadece
Nevoli01 5 gunde normal oturabiliyordum dikislerim cok fazlaydi her tuvalet sonrasi yikayip tampon eder gibi kurulayip batikon sürmüştüm suan 13 .gun ve dikişler hala duruyo elimi atmaya korkuyorum hatda bakmayada gecmis olsun canim
Celins Nevoli01 estetik dikişti benim kendi kendine eriyenden. Kaçıncı gün kayboldu bilmiyorum korkudan hic bakmamistim😁
Nev30 Benimde doğum dikişlerim çok zorlayıcıydı neler çektim 15 günde ancak kendime geldim. Ne oturabildim ne yatabildim çok zordu biraz sabır gerekiyor ve temiz tutup kremleri zamanında sürüp iyileşmesini beklemek gerek.
Dnzdnz Benim çok zor oldu iyileşmem tam iyileştim dedim iç dikişler tekrar acımaya başladı doktora gittim bi krem verdi özel alınıyor onu kullandıktan sonra rahatladım çok şükür
Celins Mervegull bakma boşver😁 ben psikolojim bozulur görüntü aklımdan gitmez diye hic bakmadım 3 bucuk ay oldu hala bile bakmadım😁
Mervegull Celins Peki ilişki oluyo mu canım ne zaman başladınız ben şimdi onu dusunuyorm doğumun acısı aklimdan çıkmıyo çok etkilendim ilişki nasıl olacak bundan sonra diye baya korkuyorum