ecemciniiz Var mı Kıbrısta yaşayan kızlar? Lütfen varsa birbirimize destek olalım ben psikolojik olarak bitmiş durumdayım 😅 Market, alışveriş, gezilecek yerler, yemek yenilecek yerler, zayıflama ürünü satan yerler vs vs tüm önerilere açığım 😅
gzd_nhr ecemciniiz daha önce kıbrısta yaşamıştım.marketi erülkü den yapardık.pazar günleri pazardan yeşillik sebze meyve alırdık bazen erülküden alırdık onları da. Giyim alışverişi metropol yolundaki mağazalardan yapardık lcw falan da vardı orada..dereboyundaki mağazalardan da indirimler oluyor orda da mağazalardan vardı. Yemeği dışarda çok yemezdik sadece erülkünün yanında ismini hatırlamıyorum bi hamburgerci vardı oranın hamburgerin yerdik askeri personel olduğumuz içinde askeri restoranlarda yemek yerdik deniz olarak da kesinlikle mağusa.
gzd_nhr gzd_nhr birde hanımeli ev yemekleri var girnede orda kahvaltı yapabilirsiniz.pahalı ama çok lezzetli denize de girebiliyorsunuz orda plajı var.yine girnede askeriyeye ait balina sosyal tesis var. Beyaz ev var askeriyeye ait gidebilirsiniz Askeriyeye ait girne de sahil Restoran var ordada yiyebilirsiniz
ecemciniiz gzd_nhr ayy çok teşekkür ederiz bakalım da biz askeri personel değiliz, dediğiniz yerlere halk da girebiliyorsa deneriz tabii ☺️