Gokturkmom Bunları oturma odası için kombinledim 2.resimde sadece vazosu 3.resimde de kasımpatılar ✨🕺🏻 Bunları da mutfağım için kombinledim :) zeytindalı çiçek diğer resimdekide vazo 🙈
gurbetcimami Gokturkmom ne güzel düşünmüşsünüz ya ben hiç anlamıyorum bu tarz şeylerden bu da ayrı bir vizyon sanırım 😍
deleted20517 Gokturkmom çok güzeller de acaba zeytin dalının vazosunun rengindemi olsa acaba diyede düşündüm
Gokturkmom Kargolarım bugün tamamlandı 🥹 son hali bu şekilde oldu 🦦 Mrs_Mert gurbetcimami deleted20517 Kaardelen ikiyavruskaannesi uykusuzanne__ gg3848 boncuk_29
Gokturkmom deleted20517 Aslında o vazodan aradım ama bulamadım sonra da ona karar verdim mutfak masam koyu renk bi masa aslında 🥹 nasıl olur gelince göreceğiz
deleted20517 Gokturkmom eminim güzel olur kuzum acaba açıkmı olsa düşündüm de böylede çok güzel duruyor parçaların,gelşnce tekrar burayada at merak ederim☺️
Mrs_Mert Gokturkmom çok iyi görünüyor 🥰 sadece vazoların yeri değişse her şey daha mı ön planda olur acaba diye düşündüm ama böyle de çok uyumlu görünüyor güle güle güzel günlerde kullanın 🎀