asaf_3545 3 ay 7 günlük bebeğim ek mamaya baslicam aptamilin hangisinden almaliyim arkadaşlar bi yardımcı olur musunuz kilo alımı güzel mi birde heryer de bulunuyor mu
Mirayimran asaf_3545 aptamil nutrıcıa almıştık fazlaca köpürüyor ve bizde gaz yaptı şimdi aptamil conformil kullanıyorum memnunum ama her bebekte etkisini farklı gösteriyor
Melegimsin asaf_3545 asaf_3545 ben aptamil kullandım hiç kilo aldırmadı yaramadı bize ama çoğu bebeğe yarıyormuş insan denemeden anlamiyo ben smdi sma ya geçtim o yariyo sanki öyle gozlemliyorum
Melegimsin Mirayimran conformil kilo aldiriyomu bize hiç aldirmadida onun için soruyorum çok kakasini yapıyordu beline kadar
Mislimelek Aptamil comformil 1 numara kullanıyorum hem gaz ve kabızlığa karşı çokta memnunum. Gerçi bi ara bulunmuyordu ama artık bulabiliyorum gayet de iyi kilo aldırıyor
asaf_3545 Mislimelek herkes başka birşey diyor yani alsam kaç ay yetiyor bi kutusu acaba yada ay dayanıyor mu hem emziricm hemde mama ek ilave
Mirayimran asaf_3545 ben hep aptamil kullandım dediğim gibi gaz sorunumuzun üzerine kat be kat eklenince aptamil conformil kullanıyorum sindirimi kolay kaka ve gaz sorunumuza iyi geldi sizde denersiniz ilk nutrıcıadan başlarsınız yada başka mama alırsınız bebekler her mamayı sevemiyor
Mislimelek asaf_3545 maalesef bu mama özel bir mama oluyor o yüzden sadece 300 gr lık kutularda satılıyor. Benim bebeklerim ikiz olduğu ve sadece mama ile beslendiği için bana sadece 1,5 gün gidiyor bir kutusu 😩mama işi bizi batırdı zaten 😞
cge_14_2020 asaf_3545 aptamil nutricina kullanıyoruz güzel kilo alımı biraz fazla köpürüyor gazlı bi bebeğiniz varsa zor olabilir onun için.kabızlık probleminiz varsa da aptamil konformil iyi geliyor
cge_14_2020 asaf_3545 evet normal ile başlayın zaten deneyince anlaşılır kabız mı yaptı İshal mi ya da gaz problemi olup olmadığı
Dogavesultan asaf_3545 aptamil kullanıyorum ben güzel kilo aldırıyor mamayı çalkalamayın kaşık şle karıştırın köpürmüyor ve gaz yapmıyor ben aptamil normal olandan ve arada conformil veriyorum