gg3848 kelebegiminannesiyim ilk defa gördüm ama bir makyaj postunun altında arkadaşın biri Arap fondöteni denediğini ve çok beğendiğini söylemişti bu olabilir
kelebegiminannesiyim gg3848 ben de fenomenlerde gördüm de onlara göre hareket etmek istemedim açıkçası
noodlesever Bu postu gördüğüm iyi oldu. Kızlar benim cildim çok kuru fondöteni falan kusuyor, cildim pul pul oluyor, bb sürsem de aynı. Sürekli nemlendirici de kullanıyorum ama yüzümün kusmayacağı pürüzsüz görüntü yakalayabilceğim bb, fondöten var mı
kelebegiminannesiyim noodlesever maybelline fit me kullanıyorum herhangi bir kusma felan görmedim ama herkeste aynı olur mu olmaz mı bilemem
tazeanne1301 noodlesever benim cildim atopik dermatit belki 7 sene belki daha fazladır fondötenim aynı asla değiştirmem lorael Paris infailible kullanıyorum ben hem güneş koruması mevcut hemde kusma yapmıyor ama bu yağlı ve karma ciltlerin seveceği bi fondöten ama bunun kuru ciltler için olanı çok çok çok iyi o da lorael Paris true mach kesinlikle denemeni öneririm pişman olmazsın fiyatı yüksek gelebilir belki ama güneş koruması olması en büyük artı
Asyaveannesi04 kelebegiminannesiyim Fenomen övmesi asla almayın kendileri para kazanacak diye tanıtım yapıyorlar
ipeksiiimom kelebegiminannesiyim bunlari hic tavsiye etmem içeriğinin cok sağlıksız oldugunu düşünüyorum yani Bana geliyor. Yıllardır ya pure beauty kullanırım ya da missha Hem uygun fiyatlı hem de yüzde cok saglikli duruyor.
queenof2 kelebegiminannesiyim ben aldım ama çizgileri doldurmuyor ben pek sevmedim 2 kez anca kullandım
beniyiyimanne noodlesever gözenek problemi olduğu sürece o pürüzsüz görüntü çok zor. Önce bu probleme odaklı iyileştirme yapmamız gerekiyor.