asya358_ 00998 hafta içi hafta sonu, sabah ayrı akşam ayrı hatta öğlen bile çocuklar uyuyorken biseyler yapıyorum, ertesi gün kalkıyorum yine aynı. Ömür biter temizlik bitmez 😃
Balkizlarim 00998 temizlik temizlik işte bacım yapıldı hiç bitmiyor ki adı değişiyor sadece yok Bayram temizliği yok bahar temizliği yok hafta sonu temizliği 🧩🤣
alya_linamoms 00998 her gün süpür toz al banyoları temızle mutfağı sıl çamaşır yıka as yemek yap topla mutfak temızle yapıyorum haftada bır işe cekmelı kaldırmalı çok detaylı temızlık yapıyorum
00998 canmanayvesuyu valla 1 ay önce halıları yıkatmaya vermiştim camlarımı felan o zaman sildim perdelerimi de yeni yıkamıştım 😂 şuan detaylı bir temizlik yaptım
canmanayvesuyu 00998 ben de pazartesi vericem bakalım bugün bir cesaretle kalkıştım çocukla çok zor oluyor ya 😅🫠
Pamukhanim_ 00998 yapıyorum yine aynı 2 gün önce detaylı temızlık yapmıştım heralde 1 hafta bizi idare eder 😅
Nsrn1 00998 bu hafta eve süpürge bile açamadım çünkü işe dönünce dengem bozuldu 😂 8-16 çalıştım ve bu hafta içinde yine o şekilde çalışacağım. Sonrasında da 3 gün boşluğum var ve nöbete geçeceğim. Yarın eşim işe gidince evi temizlemeyi düşünüyorum bugün pek bir şey yapmadım. O da olmazsa artık haftaya haftasonu boşum o zaman yaparım 😂