mucizemm94 Genelde ne yaparsınız fikir açısından soruyorum ben etli yemekler tercih ediyorum ama daha farklı yorumlar gelir mi bakalim
mommyshark1567 mucizemm94 créme fraîche ve sour cream’li somon 🍣 yaparım eğer bonfile 🥩 tarzı et yapmıyorsam.
sancarmom mucizemm94 Kişi sayısına göre değişir 6 kişiysek Etli bir yemek yaparım ortaya tavuklu birşey yaparım çorba, salata meze olur . Tek çeşit dersenizde et veya tavuk ortada börek salata meze tarzı olur pilav da tabi
Marianne mucizemm94 pişirim yerine mangalda balık yaptırıyorum genelde. Samimi arkadaşlarımla yine mangalda kuzu pirzola yaparız.
ftmylm mucizemm94 adettendir biz misafire kırmızı et yaparız ya da köfteli bir yemek yaparız ben genelde böyle patates püresi üzerine rosto ya da işte güveç tarzı yemekler yapıyorum
ftmylm Mesela en son islim kebabı yapmıştım pilavın yanına çok da güzel olmuştu böyle lokum gibi pişmiş bir dana rosto falan da yapabilirsiniz
kahvekolik_ Firinda etli mantarlı güveç (ustune beşamel sos be kaşar) efsane oluyor. Pilav, köz biber mezze ve haydari, salata ve tatlı (değişiyor) Benim fix menü 🍽️