ysen Kızlar artık bu mamaların içinde ne var ne yok bilmiyoruz bebelacla alakalı da toplama kararı çıktı artık tedirgin oluyorum zaten mamayı baya azalttık sadece uykuya geçerken içiyor 15 aylık kızım yerine süt versem uykulara geçitşte aranızda verem olmadı her türlü tedirgin oluyorum ama bu mama olayı benim kafamı iyice karıştırdı
ysen ysen ….. Bebelac kullanıyorduk kızlar yeni çıktı bu toplama kararı da bu numara da yok deyip kullanınca içim rahat etmiyor hepsinde birşey çıktı
umaykusunannesii ysen biz tam 1 yaşında gece beslenmesini kestik. Dişlerde çürük olmaması için, çok aramıyorsa kesmeyi deneyin. Ayrıca muhallebi vs de yapıp verebilirsiniz
ysen umaykusunannesii ya şöyle normal yediğinde çok doymuyor gibi geliyor kilosu iyi sıkıntı yokta annelik iç güdüsü işte öğlen uyuturken mesela nasıl yapsam kaç öğün veriyorsunuz siz nasıl ilerliyorsunuz mesela
ysen Marianne uykuya geçerken mi süt hu kadar zararlı mı ya kardeşim falanda hep öyle büyüdü bi sıkıntı yok gelişimin destekler belki diye düşündüm
Marianne ysen süt kabızlık yapar, bir de demir seviyesini düşürür. Süt yerine ayran verdim hep, uykuya daha hızlı geçiş yapıyor, hem de probiyotik olarak sağlık açısından da iyi.