tokcann Bebeğim 14 aylık ve yeni diş patlatıyor 2 gecedir çok huzursuz nasıl rahatlatabilirim rahat uyuması için ne yapabilirim
00998 tokcann soğuk uygulama yapıyorum diş kaşıyıcılarını buzluğa koyup 10 dakika bekletiyorum 1 saatte bir tekrarlıyorum
nurr1905 tokcann benim bebişin de dişleri çıkıyor ve 3,4 kez ateşleniyor günde ekstra uyku yok huysuz. ben bi çözüm bulamadım tek çözümü calpol diğer hiç bişe etki etmiyor diş patlayınca rahatlar inş🌸 ateşi çıkmıyordur umarım
tokcann merveee12 merveee12 normalde ağrısı olunca calpol veriyordum ama bugün uyumadan önce verdim umarım rahat uyur🤲🏻
tokcann Diş kaşıyıcıları hiç sevmiyor diş topu verdim oda işe yaramıyor ağrı kesicilerden devam sanırım 😔 ağlamalı bi gece daha geçiriyoruz😔
tokcann nurr1905 ateşi yok çok şükür gün içinde de gayet iyi ama geceleri çok sık uyanıyor emmek istiyor ve artık can yakıyor o kadar uzun süre emzirmek.. o yüzden bende calpolden destek alıyorum 🥹
glsmbrnim Benım bebeğim de aynı ateş huysuzluk kulak çekiştirme ve uyku problemi bugun dr a göturdum dişten olabilir dedı. Tatagil iyi geliyor mu bende almayı düşünüyorum da