kubyackck Kızlar diş cıkarıyoruz baya zorlandık areş kulak agrısı birde üstüne hastalandık öksürük falan yemek yıyor emiyor ama mamaya gelince reddetiyor yaşayan var mı yapabılecegim birşey var mı yoksa beklemelımıyım geri alır mı
alparslanumay kubyackck Aynısını yaşadım diş çıkmadan önceki son üç gün çok şiddetliydi genellikle uykuya geçerken tam dalmadan veriyordum ya da tam uyanırken hafif uykulu halde içiyordu ikinci dişte de aynısı oldu biberon öncesi tetagil döktüm ağzına hemen biberonu verdim aldı
kubyackck alparslanumay yok bizde olmadı ya tetagilde denedim bıberon ucunu buzluga koydum soguk olunca rahatlar diye artık sütümde az geliyor geceleri onun için mama veriyordum bır hafta oldu nerdeyse başka ne yapabilirim fikriniz var mı sanki aç uyuyor gibi geliyor
alparslanumay kubyackck En etkili yöntem uykuluyken vermek onun dışında aklıma gelmiyor yapay zekaya sor istersen
mavikelebek__ kubyackck benim bebeğim de dış çıkarıyor bi gün hiç iştahı olmuyor ertesi gün oluyor o gun telafi ediyoruz. Özellikle geceleri sancılı geçiyor. Sagimla besliyorum sut içmesi veya ek gida için bu dönemde zorlamiyorum çok isterse kendi belli ediyor o zaman içiyor. Hic bisey istemedigi zamanlarda soguk yogurt yedirip üzerine su ıciriyorum o zman rahatlıyor biraz