Seda0202 Denizmelisa 6 ay 16 günlük 4. Aydan beri kullanıyorum önce mama gibi yapıyordum 5.ayda meyveli olarak vermeye başladım simdi de pirinç unu yerine bile kullanıyorum 3 saat kadar tok tutuyor 4.ayda biraz cıvık yapıp biberonla bile veriyordum
Denizmelisa [bilinmeyen] aslında hippin mamasını kullanıyorum kaşık mamasını da deneyebilirm ama şimdilik bu denk geldi bunu denim sonra ondan alırım
Alpella Denizmelisa hippin tahıllı mamasını aldım beğenmedi ben de mecbur arı mama aldım. Bunu da elmayla yiyor işte. Normalde çok iştahsız bir bebek
Alpella Seda0202 kilo alımını etkiledi mi Peki. Biz bu ay görecek bakalım sonucunu inşallah etki eder
Seda0202 Alpella çok etki etti sütüm azdı mama veriyordum artik mamadan tiksinmişti mecburen başlamıştım iyiki de başlamışım
Alpella Seda0202 ayyy çok sevindim İnan’ın bunu okuduğuma. Son ay 520 gram almıştı bebeğim. İnşallah iyi alır toparlar bu ay. Çokta hareketli 🤷♀️ Günde kaç kere veriyorsunuz
Seda0202 Alpella eskiden günde 1 kere veriyordum gece genelde daha iyi uyuyor diye simdi daha sık veriyorum bazen sadece bazen meyveli gecesini bazen mamaların içine koyuyorum kabız ishal yapmıyor da bana gore normal pirinç ununa gore daha guzel
Seda0202 Denizmelisa değişiyor canım bazen 2 bazen 4 bile oluyor mama filan ya da pure çorba yapiyorsam pirinç unu yerine onu koyuyorum meyveli de bazen meyveli veya gece ari mama alıyorum bazen de elmayı muzu armudu biraz haşlayıp içine koyuyorum
Denizmelisa Alpella kesinlikle sütüm bitti bitecek mamaya para yetmiyor bakalım inş sever bunuda dönüşümlü kullanırım
Esraabrklu Yani arı mamanın içerisine meyveyi rendeleyip verebiliyor muyuz kaşıkla bide ? Ilk kez duydum eğer oluyorsa bende deniyim
Ayberen Eşim geçen gün almış arı keçi sütlü pirinç unu 12 vitaminli 6 mineralli diyor akşam yatmadan önce veriyorum kızım 6 aylık