agitmoms Kızlar ehliyet eğitimin ilk günüydü debriyaji bir türlü kavrayamadım yani bırakınca tam bırakıyorum bunu nasıl alabilirim birde direksiyon cok kafamı yordu
erikarpuz agitmoms ilk gün için çok normal yaptıkça alışacaksınız pratik önemli, youtube da bunu anlatan videolar var oradan destek alabilirsiniz
simseklivekalpli agitmoms hocanın daha sakin ve ılımlı olması gerekirdi, sonuçta öğrenmek için oraya gidiyorsunuz sizi rahatlatmasi lazim
erikarpuz agitmoms normal değil neyine kızdı acaba sizin yapamamanız gayet normal o size ögretecek sürekli yaptıkça da alışacaksınız kimse anasının karnında öğrenmiyor kusura bakmasın
boncuk_29 agitmoms ilk gün kızılmaz bence ilk önce işe hoca değişmek ile başlayın ilk günden ne bekliyor acaba ustaca kullanım mı
kuzey2305 İlk günler o stres oluyor zamanla geçiyor çok takılmayın erkekler bile araba sürüyor öyle düşünün
agitmoms erikarpuz stop ettirince biraz sinirlendi bende a lam veremedim esimde sen öğren diye kızmıştır normal dedi
otziii agitmoms ortasina kadar getir ayagini zaten araba hareket etmeye basliyo yavas yavas hissediyosun ondan sonra cek gaza bas
kdkdkj agitmoms İlk gün için çok normal. Zamanla alışacaksınız. Debriyajdan ayağınızı hafif kaldırınca araba titremeye başlar. Buna kavrama noktası denir. Araba titremeye başlayınca gaza basın ve yavaşça ayağınızı debriyajdan çekin. Asıl anormal olan hocamızın kızması🌸
mavideniz96 agitmoms hafif hafif ayağınızı kaldırın debriyajın bir kavrama noktası var zaten araba iyice titrer o noktaya geldiğinizde frenden Çekin ayağınızı hafifçe gaza basın bu kadar
GezginPaNDa agitmoms oturduğumuz yerde sol bacağınızı yavaş yavaş kaldırmayı öğrenin daha önce Bisiklet sürmeyi biliyor muydunuz oradan direksiyon hakimiyetiniz zaten vardır