evremk Bebeğim 6.5 aylık. Kucak seviyor. Kanguruda hem küçük geliyor hemde çok pratik olmuyor. Yan sling düşünüyorum ama pek kullanana rastlamadım. Yan sling kullandınız mı veya kullanıyor musunuz? Sizce mantıklı mı?
mamabear_ evremk bahsettiğiniz bunlardan sanırım. Ben hiç kullanamadım. Kızım kanguru çok seven bir bebekti büyüyünce bundan aldım ama ne kızımı oturtabildim ne ben rahat edebildim. Sanki düşecek gibi geliyor bilmiyorum ben beceremedim belki. Çok denedim ama kaldı öyle 😅
emliy evremk Ben aldım ama omzumu çok ağrıtıyor.Kısa mesafe markete falan giderken kullanıyorum.Bence gerekli değil.
evremk simseklivekalpli kesinlikle bir elle tutmak gerekiyor tabi de kollardaki ağırlığı biraz azaltıyor gibi geldi. 4 yaşa kadar da kullanılıyormuş. Gerçekten ihtiyaç oluyor mu merak ediyorum
simseklivekalpli namkoll boba 4g ama alternatif güzel markalar da var. Neko switch, mamadus, momfort baby, huggyberry
patilikiz Bende sling vardı yenidoğan döneminde 1-2 kullandım , sonraki dönemde deneyim dedim ama bebeği taşıması zor ve güvensiz , dayanmıyor sling.
evremk patilikiz zaten tek elle her türlü tutmak gerekiyor. Bu aydan sonrada kanguru çok kullanamam diye düşünüyorum ama bilmiyorum
simseklivekalpli evremk ben 3 cocugumda da kullandım yürüyene kadar kesin, yürüdükten sonra da uzun mesafelerde toplu taşımalarda. Bebek arabası daha zor geliyor çünkü bana
melikayn Bnde almayı düşünüyorum kullanan var mı diye bakmaya gelmiştim postunuzu gördüm 😅 kullanıp memnun kalan vardır bence ya ama boyuna çok yük biniyor gibi çok kararsızım
evremk melikayn muhakkak ağrıtıyordur tabi. Birde çok kararsızım. Bu Birkaç ay bebek kucak istiyor diye yorumlar görüyordum o yüzden istiyordum. Kanguruda zor olur diye düşünüyorum
evremk mamabear_ evet bunlardan. Ben aldım deneyeyim diye ama bu resimlerdeki gibi oturamadı içine bebeğim. Sanki alttan çıkıp düşecek gibi geliyor. Daha ileriki aylarda işime yarar mı bilemiyorum
mamabear_ evremk ben de oturtamadım hiç. Yani o popoyu tam sarmadı hiç öyle olunca da ne çocuk rahat oluyor ne ben 😅
mamabear_ evremk 21,5 aylık şu an ama 9-10 aylıkken almıştım bu ürünü. Kullanamayınca yine bir süre normal kanguru kullandık. Zaman zaman hala kucak istediği günler oluyor ama bir şekilde orta yolu buluyoruz 😅