ikiprensesannesi94 Kızlar doktora gidemiyorum bebeğim geçen hafta hastaydı öksürük geçmedi balgam birikti ciğerlere galiba uyuyamıyor öksürükten balgamı atamıyor ventolin hava versem kafama göre iş yapmış olur muyum 5 buçuk aylık kızım siz veriyor musunuz.?
Selina ikiprensesannesi94 tabikide kendi basina is yapmis olursun… birbdoktora gorun once. Ventolin belki fazla gelebilir cocuga yan etkileri olabilir.
Rabia_38_01 ikiprensesannesi94 canim benim bebegim bir.bucuk aylik yarim dokup veriyorum ventolin doktor oyle istedoi benim bebegimde genzi dolu istersen yarim ver sende
Hcerenk ikiprensesannesi94 benim kizimda oksuruyo ve genzi dolu ayrica burnu da akiyor. Pazartesi gunu sabahtan saglik ocagina goturdum hastaneye goturmek istemedim. Prospan verdi bitkisel surup bir de soguk buhar acacaksin odasinda dedi. Onlari yapiyorum. İlk gune gore daha iyi su anda.
Rumeysa11 ikiprensesannesi94 canım aynı sorunu bende yaşıyorum şuan hemşiremi aradım sordum ben ventolin ve serum fizyolojigi karıştırıp veriyorum bide antibiyotik başladılar benim oğlum da 5 aylık
ikiprensesannesi94 Selina hastaneye götüremiyorum corona dan dolayı kendi doktorumuz a da ulaşamadık neyse bakalım yarın bi şekilde götürcem artık
Selina ikiprensesannesi94 bebek arabasini veya maxi cosisini iyice kapat goturebilirsin doktora… yada evde burnuna tuzlu su sikmaya calis genizede gidiyo belki faydasi olur. Gecmis olsun bu arada
ikiprensesannesi94 Rabia_38_01 çok sağol ya bende komşum kullandı 20 günlük bebeğe diye vermeyi düşündüm doğru yarım kullanıyım o zaman yoksa çok dolu yazık çocuğa öksüreceğim diye mahvoluyor.
ikiprensesannesi94 Hcerenk Aybikezdmr ayy gerçekten mi prospan var evde ama 4 yaşındaki kızım için almıştık onda hafif öksürük olunca dr vermiş onu eşim götürmüştü bende küçüğe olmaz diye vermek istemedim ama bitkisel olduğunu biliyorum 5 aylık için ne kadar kullanmıştınız
Aybikezdmr Yanlış yönlendirmek istemem ama prospan öksürük şurubu vermişti benim bebeğime doktorumuz bitkisel olduğunu söyledi. Doktorunuzu arayıp bir de bu şurubu sorun inşallah şifa olur
2balbiranne Ventolin ağır bir ilaç normal serum fizyoloji verin ama ventolin vermeyin bebek çok küçük kaldıramayabilir.
ikiprensesannesi94 2balbiranne yan komşumun bebeği 20 günlükken kullanmıştı da o yüzden aklıma geldi ona iyi gelmişti bende vazgeçtim yine de dr görmeden kullanmak istemedim şimdi her bebek farklı sonuçta sağolun 💐
Aybikezdmr ikiprensesannesi94 şurubun 3 ay içinde kullanılması gerek diye biliyorum geçtiyse yenisini alırsınız hatırlatmış olayım. Benim bebeğim 8 aylık 2,5 ml kullanıyorum sabah akşam prospektüsünde yazıyordur muhtemelen çok geçmiş olsun
Hcerenk ikiprensesannesi94 benim kizim 10 aylik gunde 3 defa yarim olcek olarak veriyorum. Bir de gunde 3 defa da calpol verebilirsin demisti ama onu 1 defa veriyorum. Onun haricinde tereyag pekmez cok ise yariyor. Bi de baby wicks aldim ayakaltina gogsune suruyorum.
Elif-ecre Bende kullandım canım. Kızım şu anda tam 4.5 aylık. 5 gün boyunca sabah akşam tok, çeyrek ölçek verdim. Bugün kontrole gittim iyi dedi. Kullanmıyorjm artık
ikiprensesannesi94 Rumeysa11 sizede geçmiş olsun bende yarın götürmeyi düşünüyorum bakalım yoğunlaştı baya çünkü 😔
hunilimomm ikiprensesannesi94 bizde ventolin kullandık kızıma 6 aylık felan di doktor uyardı sakin 5 günden fazla verme birdaha da verme diye cunki kilosuna göre veriliyordu yanisi olmasin bence bi doktora götürün yada daha doğal yolla atlatmayı deneyin çok geçmiş olsun