12betul mbabygirlm Gusül ve normal abdestte . Eğer şaibeye düştüyseniz abdestinizi tazeleyin der. Bi 10 dakika abdest almak zor değilki .
yorgunargindarginmomy Her iki durumda da gusulsuz olduğunuz için reglinizin bitmesini bekleyip tek gusül alınmalı. Zamanında bu da benim aklımı kurcalamisti bilir kişiye sormuştuk ve tek gusül alınması gerektigini söylemişti ki zaten mantigiken de oyle olması gerekir .
suheyliii perla_ zaten regl olduğu için hiç bir şekilde abdesti olmuyor. Boşaldıysa bile gidip gusul alsada bi işe yaramaz regl olduğu için abdest olmuyor. Yani kısaca regl bitince tek bitane gusul alsa yeterli. Reglken almasına gerek yok
ceylinkardelen mbabygirlm yanlış bilgi vermek istemem fakat bı kere bı yerde okumuştum regl kadının her ay elinde olmadan Allah tarafından yaşadığı bı durum orgazm ise cunup olmaya girer bu durumda cunuplugu gidermek için alınması daha doğru bulunur diye biliyorum regl iken normal namaz abdesti de alabilirsin fakat ibadetleri yapamazsın ama cunup iken normal abdest alamazsın bu gibi durum olunca hele de bebeğiniz var ve emziriyorsanız 10 dk girip abdest alıp çıkmanızı tavsiye ederim