nazlicanq Kızlar 42 günlük ama sürekli ağlıyor yani bakıyorum milletin çocuğu sakin duruyor etrafı izliyor bizimkisi sadece ağlıyor ne zaman geçer bu sebepsiz ağlamalar deliricem
demir2606 nazlicanq kötü hissettirmek istemem ama huysuz bebekler hep huysuzdur bizimkide öyleydi şuan 20 aylık olucak hala başka çocuklara bakınca uslu durur bizimlisi hep ağlar çok üzülüyorum
gul_y nazlicanq benim bebeğimde 2 buçuk aylık doğduğundan bu zamana huysuz durduğu zaman durur durmadığında hiç durmaz
gul_y nazlicanq ya gazdan ya kolik bebek benimki de çok ıkınıyo gazını çıkarıyor rahatlıyor sonra tekrar ağlamaya devam doktor gazlı bebek demişti gaz damlası da kullandık ama fayda etmedi ve hiç uyumuyor gündüz
annehalleri nazlicanq 3 aydan sonra başladı mızmızlıpı 7 aylık olucaz halen aynı evde mızmız dışarı çıkartırım mızmız napcam bilmiyorum 🤧
gmsek nazlicanq Canım o haftalarda bizimde öyleydi hatta bana 40 ı çıkınca düzelir demişlerdi ama hep mızmız ağlardı.3. Ayından sonra sakinledi sadece uykusu geldiği zaman ağlamaya başlıyor.