Esra93 Bebeğin bronşit olduğu nereden anlaşılır, her bronşitte ateş mi olur? Bebeğim 8 günlükken grip oldu 22 günde atlattı ama tekrardan başa döndük korkuyorum bronşit olur diye böyle birşeyi nasıl farkedebilirim? Ateşi yok öksürük balgam ve boğazında hırıltısı var
S_D Esra93 doktorun ciğerleri dinlemesi lazım. Ne olur ne olmaz bi gidin bence tedbirli olmak herzaman iyidir
Ahmedinannesi Esra93 saydığınız belirtiler bizde vardı doktor bronşiolit demişti.öksürüğü artar ve ateşi olursa gel dedi o zaman bronşit olurmuş.Öksürük için prospan bitkisel şurup ve peditüs şurup yazdı bize iyi geldi 3,4 günde toparladıı
Esra93 [bilinmeyen] Bronşit değil ama bu bronşit bir saat içinde bile olabiliyormuş doktorumuz öyle söylemişti bende internetten biraz araştırdım bronşit olduğunda ateş olur diyor oradan mı anlarız acaba ? Hani bronşite dönerse ben evde nasıl anlayabilirim onu merak ediyorum ne gibi belirtiler gösterir
Esra93 Arelll Nasıl anlayabiliriz öksürükte çeşit çeşit balgamlı oluyor kuru öksürük oluyor nasıl olursa farkedilir
Arelll Esra93 bende hırıltı san şikayet edip doktora girmiştim sorduğumda öksürük başlarsa vakit kaybetme gel dedi. Öksürük olmadığı sürece korkma dedi
Esra93 [bilinmeyen] Arelll Sedefbxl Arelll S_D Ahmedinannesi Bronşit değilmişiz doktor ciğerlerini dinledi ama bu şekil değil akciğer filmiyle anlaşılır dedi akciğer filmi çekildi kan testi yapıldı temiz çıktı kanında mikrop yok akciğerler de temiz çıktı 4 doz da hava verildi ilaç verilmez 42 günlük bebeğe dedi ve yarın kontrole çağırdı
Arelll Sedefbxl doktorunuzla görüşmelisiniz doktor muayene etmeli. Ben doktorumuzun bana söylediğini aktardım sadece
Ahmedinannesi Esra93 ohh çok şükür bizim doktormuz da öksürük artarsa film çekicekti ama geçtiği için gerek görmedi.2 doz hava verildi bizede.çok dikkat etmek lazım bronşit ve zatürre salgını var dedi doktor bi süre bi yere çıkmayın dedi😞
Esra93 Ahmedinannesi Bizim gribimiz 22 gün sürdü ve geçmişti şimdi tekrardan başa döndük doktora da gittiğimiz halde yine de korku vardı içimde bronşit olurda anlamazsam diye bu gün tekrardan gittik şükür öyle bi durum yok ve inş çabuk atlatırız ilerlemez