mylifes_myrules https://mutluresim.com/images/2026/05/08/XjvCzV.jpg, mama sandalyesi yerine kullanmak istiyorum acaba kullananlar var mı böyle, yoksa mama sandalyesi mi
tazeanneyimbennn mylifes_myrules mama sandalyesi al ilerde kendi de yer masasında bunu ben duş yaptırken kullanıyorum
barismom mylifes_myrules vallaha ikisindende aldım ikisindende nefret ediyor mama sandalyesi bi nebze
gizememre mylifes_myrules kısa süre kullanılıyor bu ya büyüdükçe durmuyor içinde ama 20 aylık hala mama sandalyesi kullanıyorum
Gokturkmom mylifes_myrules ilk etapta yetiyor ama sonrası için mama sandalyesi şart.17aylık hala banyoda kullanıyoruz 👶✨
mylifes_myrules Gokturkmom o zaman tek etaplık alayım mama sandalyesi olarak 😄, banyo da nasıl yıkıyorsunuz ki,ben leğende yıkıyorum küvet var ama leğen daha kolay geliyor bana🤣😂
Gokturkmom mylifes_myrules Duşakabinin içine bu oturağı koyuyorum mis gibi yıkanıyor su dökme bilmem ne derdi yok misss😂🦦
denizalismom mylifes_myrules bu genelde banyo yaptırken kullanılıyor. Ben mama sandalyesi aldım 26 aylık olacak hala severek oturuyor
denizalismom mylifes_myrules evet bende banyo da kullanmadım ama kullananlar memnun . Mama sandalyesini ben e bebekten almıştım çok memnunum sizde bakın isterseniz. Baby plus mastercook diye geçiyor 🥰