egehannesi1 Bugün 50.gün kırkımız çıkmadan önce 3 4 gün kesildi tam 40. Gün tekrar başladı sonra yine 3 4 gün kesildi şimdi yine başladı küçük küçük pıhtı şeklindede geliyor bazen ne kadar böyle sürer bu kadar uzun süren varmı acaba
Poncikkkk egehannesi1 herkeste farklı olur ilk lohusalığımda 30 güne kadar aralıksız sonra iki gun lekelenme şeklinde olurdu 3 gun olmazdı ama ikinci lohusalığımda sadece 10 gun kadar kanamam oldu ilkinde 8-9 ay sonra tam adet oldum ikincide dah bekliyorm adet olmayı
fatbama Dikisler icin bir oneri var mi agrim var ne zaman dusecek vajinal dikisleri ayaga kalkip oturmak icin iyilesmem lazim zorlaniyorum
edaeren00 fatbama kişiden kişiye değişir ama benim çok fazla dikişim olmuştu bir ay dan fazla oldu iyileşmedim dikişlerim de 3.haftadaydı sanırım düşmüştü ama kabız olduğum için rahmimde sarkma olmuştu çok baskı oluyordu ve ağırıyırdu zor 2. Ayda toparlandım biraz ve sık sık kegel egzersizi yaptım
pudu Doğum şekli fark etmiyor yapıya bağlı biraz benimde 50 gün sürmüştü bazı kadınlar lohusa kanaması biter bitmez regl oluyormuş belki öyle birşeydir
accountant egehannesi1 adet olmuş olabilirsin benimde öyle oldu kanama bitti birkaç gün sonra tekrar başladı kontrole gittiğimde söyledim doktora ultrasondan bakıp adet gördüğümü söyledi
egehannesi1 accountant 1 hafta önce kontrole gitmiştim doktorada aynı şekilde söyledim dikişlerin iyi içerdede kanama gözükmüyor dedi bana