sym_0637 Bebeğim bir aylık geceleri uyumuyor. Uyutmak için yöntemleriniz varsa bana yazabilir misiniz? Artık uykusuzluktan kendim hasta oldum annem hem bana hem bebeğime bakıyor.
istanbul12 sym_0637 valla 10 .5 aylık hala uyumuyor canım benim Keşke bir yolu olsa uyumuyorlar Uykudan önce duş aldırabilirsin rahatlaması için Karnına bolca masaj yapabilirsin Şuan gazdan dolayı uyumuyor olabilir Pış pış sesi açabilirsin veya beyaz gürültü Ben bunları yapıyordum O dönemlerde uyuyordu şahsen bunları yapınca oğlum Gaz damlası verebilirsin
koalaaa sym_0637 daha çok küçük ve uyku düzenş oluşmaz rutin yapılmaz. Arkana yastık koy kollarınınn altınada koy göğsüne yatır nasıl uyur nasıl../ aman dikkat edin ama uykula dalıp istenmeyen birşeye sebep olmayın
sym_0637 Yaptım bunları, fön makinesi sesi ve kırmızı ışık iyi geldi. Sanırım kolik bir bebeğim var. Gaz sancısı da çekiyor damla kullanıyorum ama sanki daha kötü yaptı gibi
sym_0637 koalaaa sadece kucağımda uyuyor yatağına yatırıyorum hemen kalkıyor kıpır kıpır. O şekilde benim de uykum geliyor o yüzden pek kucakta uyutmak istemiyorum. Elektrikli beşiği var ara sıra onda duruyor. Uyku problemi gazdan dolayı olabilirmiş masaj yapıcam bir de onu deneyim bakalım