elizim2024 2 yasında bebegim cırlayarak herseyi yaptırmak istiyor birseyi yapmazsak hemen cırlamaya başlıyor bu durumu yaşayan varmı kızlarrrr
hazale966 elizim2024 evet aynıyız, herşeye bağırıyor mızmızlanıyor. Her dediğinide yapmıyorum tabi ki ağlasada kendi haline bırakıyorum.
Kaardelen elizim2024 Benim de oğlum böyle bazen. Çoğu zaman ağlayarak bir şeyleri yaptıramayacağını anlaması açısından ağlamasına müsaade ediyorum ilgisini başka yöne çekmeye çalışıyorum vesaire.
gg3848 elizim2024 19 aylık kızım da aynı elimden geldiği kadar durumu yönetmeye çalışıyorum ama zorlanıyorum gerçekten 🙈
efnannisa elizim2024 aynı durum bizdede var babası ve ablası her dediğini yapa yapa oda aglamayi kullaniyor.Tüketti beni bu ağlamasi bağırması herşeyi ağlayarak yaptırması
elizim2024 Evet ağlamasını bir kenara bıraktım cırlıyor son ses evde bende her istedigini yapmıyorun ama dışarda cırladığı için herkes bize bakıyor diye mecbur kalıyorum
suheyla92 elizim2024 ben oyle yaptiginda kucaklayip goturuyorum. Bugun parkta birinin bisikletini gordu binmek istedi sahibi de ortalikta yoktu izin alabilecegim kimse yoktu hayir binemezsin bizim degil dedim ciglikla aglamaya basladi baktim laf anlamiyo attim arabasina ciktik parktan. Millet bakiyo diye yapamam her dedigini. Sakinlestikten sonra baska parka gectik.
suheyla92 elizim2024 benmki de 2 yasinda bir ciglik atiyor inanir misiniz yakinimdaysa kulak zarim kasiniyor patlayacak az kaldi. Ama her dedigini yapmıyorum aglayarak bisey yaptirmasina izin vermiyorum. Simdi sınırları cizemezsek ilerde hicbi sey yapamayiz. Cocuklar sinirlariyla mutlu olur.
Pirasalipuding elizim2024 cırlama dediğiniz şey 2 yaş sendromu. Benlikleri oluşmaya başladığı için böyle huysuzluklar yapabiliyorlar biraz sabredeceğiz🥲
elizim2024 Evet kızlar hepimiz aynıyız sanırım Rabbim kolaylık versin hepimize inşallah en kısa sürede atlatırız 😊
ceylanco Benim komsum aynı durumu yasıyor yeterki aglamasın diye heer. İstediigini dde yapıyor en son destek aldıkar doktor demis isterse 3 gün aglasın dedigi seyi yapmayacaksınız size üstünlük kuruyor sonrası cok cekersiniz demis
ayshkn elizim2024 biz 16 aylık olacağız şu an bu durumdayız, geçer diye umuyorum ama yorumları okuduktan sonra biraz gözüm korkmadı değil 🥹
elizim2024 ayshkn bende hergün azalacak diye diye 26 aylık olduk canım ama hala aynıyız inşallah en kısa sürede azalırr