reyrey1149 Merhabalar kızlar Artık o kadar sıkıldım ki hergün ne yemek yapsam diye düşünmekten. Sizin menülerde ne var ?
HELELEKADIN reyrey1149 bana da fikir verin günlerdir eşim yok şehir dışındaydı çok rahattım 😂 bugün dönüyor ve ben hala ne yapacağımı bilmiyorum 🥲
naz2911 reyrey1149 Bide yemek seçme var hergün et tavuk yenmez onun dışındakilerini yemek olarak görmüyor eşim 😂😂😂😂
reyrey1149 Birkullanici dün hesap ettim kendi kendime akşam hariç hiç oturma odasında vakit geçirmiyorum sürekli mutfaktayım . 🫣😅
derinmoms23 Birkullanici üfff aynı yemin ediyorum hele allah günah yazmasın bu ramazan çok zor geçirdim.. kızım geç uyuyor ee uyanmak öğlen oluyor onu besle evi topla derken saat geliyordu artık bıkkınlık seviyesine gelmişti.
incirreceli_06 HELELEKADIN eşimiz olmasa bu seferde çocuklar var valla ben oğluma her gün ne yedirecegimi şaşırıyorum etten başka bisi yemez biranonce kurban bayramı gelsin plase
HELELEKADIN reyrey1149 vallahi öyle 4 gündür yemek yapmıyorum oğlanın yemeğini yaptım sadece çok rahattım 😂
1oglanannesi__ reyrey1149 hiç halim yok yemek yapmaya her gün her gün yemek yapmaktan sıkıldım vallahi ruhum daralıyor yemek saati geldiğinde yapasım yok fikir olsa aslında bu kadar dert etmezdim fikir de yok en iyisi makarna 😅