Dln31 Philips Avent biberonunu aldım çok hızlı akıyor bebeğim mama içerken ağzının kenarlarından dökülüyor bazen boğazına kaçıyor . normal akan emzikli biberon önerisi olan var mı?
Dorukcan Dln31 lansinoh biberonu öneririm anne göğsü uyumlu ve akışıda çok iyi benim bebeğim çok seviyor
Berenalp Dln31 aldığın biberonun ucundaki memuru 6 aylık olabilir yeni doğan üç almalısın Çünkü ben de onu kullanıyorum benim oyunu değiştirdikten sonra yeni doğan uçla çok rahat emiyor ve az akıyor
elsa56 @Dln31 Wee’nin biberonunu kullanıyordum kırıldı evimin yakınındaki eczanede de bulamadım bebedor aldım o da aynı wee gbi tek delikli ben memnunum akıtma fln yapmıyor 😊
Dln31 Dorukcan lansinoh sipariş verdim yavaş akan başlıkla geliyormuş sizinki de yavaş akan başlık mı
GameProMom Mamajoo tavsiye ederim , memeye çok yakın bi yapısı var , bebek emmeden hiç akmıyor bile. Meme reddi ihtimalide en aza iniyor böylece
Dorukcan Dln31 yavaş akan mı bilmiyorum ama anne göğsü uyumlu yenidoğan olarak geçiyor bebek çektikçe az az geliyor iyi oluyor
Dln31 Berenalp benim aldığım Avent anticolik olan onda da 0+m vardı 1+m vardı bende 0+m aldım daha az akar diye ama olmadı sizin dediğinizden göremedim ama
Selina Dln31 ben avent ve dr browns kullaniyorum. Ikisindende memnunum aventin meme ucunu degistir canim 1nr kullan tek delikli yavas akar. Dr brownsda guzel, ama dr browns bir sure sonra sisesi akitiyo