umay97 Kızlar bu göbekleri nasıl götürücez ya ikinci doğumumu 1 hafta önce yaptım fark edilir incelme var ödemlerim gidiyor ama gerisi de kalmasın istiyorum tavsiyelere açığııımm
CuteBadesMama umay97 o göbekler yalnızca mekikle, karın gerdirmeyle veya bölgesel zayıflama cihazlarıyla toparlanıyor. Kızım 1 yaşına girdikten sonra yavaştan mekik çekmeye başladım, 3le başladım günden güne 5e çıkardım o şekilde artırarak devam ettim. Şimdi haftada 3er gün sabahları 30 mekik çekiyorum. Doğum kiloları gitmişti sarkmayıda bu şekilde toparladım 🌸
Marianne umay97 10 ay büyüyen göbek 1 hafta geçmez ki. Kendinize zaman tanıyın hepsi zamanla geçiyor. Önce bir kendinize gelin, nefes alın.
powerpuffgirlss umay97 10. Gunden sonra korse taktim basta baya zorladi cikarmak zorunda kaldim sonra yine basladim sanki biraz ise yaradi insallah gecer ya
umay97 Marianne 1 haftada geçsin demedim. Zamanla geçirmek için öneri istedim ? Kendiliğinden geçmiyor çünkü
Marianne umay97 kendiliğinden geçiyor. Daha rahim, iç organlarınız yerine gelmedi, hava çıkarmanız lazım. Zamanla eskisi gibi olacak, deri çatlağın yoksa, deri tonusu iyise kendisi toparlayacak.