Nikita uykusuzmom_ ben L’Oreal paris Cool Creme 7.11 kullanıyorum. Sizinkinin tonu biraz kızıl gibi geldi bana. Yorumlara da baktım. Kızıl mı?
12betul Nikita Aşkım ben onu güncellediğim gün 24 saat çektim ama sayılmazki 😅 buraya yazdıktan sonra evrenin bana dönüş hızı saatte 1000 km /hız 😅😅
Nikita 12betul 😅 biz kurtulamıyoruz ama. On gün oldu herhalde reklamlarla boğuşuyorum. Soğudum resmen. Farkındaysan forumda on gün önce kadar aktif değil
12betul Nikita Ya o kadar oldu mu cidden bu reklam olayı . Düzelir inşallah ya . Bende diyorum takip ettiğim bir çok kişi yazmıyor bir şey . Birde postlar hep aynı döngüde diye
happyday Ben reklamdan konuya cevap veremiyorum yazılanları okuyamıyorum reklamdan reklama atlıyor trendyola giriyor ve çıkamıyorum tekrar kapatıp yeniden giriyorum yine aynı şekilde ne zaman duzelcek yardım please
Nikita 12betul ben tüm boş zamanımı burada geçirirdim. Kafamı dağıtıyordum. Reklamdan asabım bozulup duruyor. Bakamıyorum. Gelen reklamın oyununu indirdim. Onu oynuyorum. Göre göre ikna edildim🤷🏻♀️
anne232 anonimli Malesef benimde öyle yazmıştım silme noktasndaym uygulamayı maf etmişler reklamdan bir şey okuyamyrz bakamıyoruz 😣😣😣
anne232 uykusuzmom_ Ben saçma sapan arkadaşlık sitesi açık davet eden kadınlar reklamı çıkıyordu hemde sürekli midem bulanmıştı
12betul Nikita Aahhahah kış boyunca bende aynısın yaptım . Reklamdan oyun çıktı hoşuma gidince fena takılmıştım
lAmMelodi anonimli Bana güncelleme teklifi geliyor kabul etmediğim halde sık sık reklam geliyor 2 dk bir neredeyse bide ayı var sürekli koşuyor nereye gitdiği belli değil.Reklamdan çıkmam için play markete girmem gerek yoksa asla çıkamıyorum.
chandlerbing anonimli kesinlikle ya iki kelime yazılmıyor okunmuyor. Reklamdan geçilmiyor. Rezalet gerçekten
Nikita chandlerbing peridede günde bir kere geliyorsa geliyor. Burada daha kapıdan girerken beyin yıkama yapar gibi aynı reklamı dayıyor 😅
chandlerbing Nikita vallahi sana cevap yazana kadar 6 reklam açtı. Sırf uygulamaya girdim bildirimden mesajına geldim yani. Çok yazık ama çok kişi siler bence uygulamayı böyle giderse
Nikita chandlerbing ben kırk yılda bir gelen reklam için premium üye olmak istiyordum. Böyle devam ederse üyeliğin çıkmasını beklemeden giderim.