anonimli Uygulamaya sabahtan beri giremiyorum, çünküü reklamlar fırsat vermiyor Tamam sizin elinizde değil, tamam reklam şart. Ama hiç Bu kadar olduğu olmamıştı. Sabah Bi güncelledim uygulama tıklama başı arka arkaya 3 reklam veriyor. 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
gg3848 anonimli Canımız Annemiz, ücretsiz uygulamalarda reklamlar bulunur; içeriklerini biz seçmiyoruz. Arka arkaya görünüyorsa geçici bir hatadır; reklamı kapatıp devam ediniz. Mutlu Forumlar. 💜
uykusuzmom_ anonimli Reklam olması normal ama dün boya siparişim geldi dünden beri arka arkaya sipariş verdiğim boyanın reklamını görüyorum sinirim bozuldu artık. Ard arda çıkması normal değil. Boya da çok iyi bu arada tavsiye olsun eklemişken resim Sjdjdjdj
Nsrn1 uykusuzmom_ kızzz saçlar orjinalde ne renk 😄 ben siyahım anacım kendim boyasam tutar mı ki aşırı güzel duruyor renkkk 🤩
love_momy anonimli benim de sipariş verdiğim şeylerin reklamı ardı ardına çıkıyor verdim verdım sipariş tamam tamam gösterme artık diyesim geliyor 😂
uykusuzmom_ metekaanmomm Kuaför de daha açık tonuna boyatmıştım ondan sonra içime sinmedi çok araştırdım bunu aldım ay sanki kendi saçım öyle doğal durdu kaşlarımda simsiyah değil kahverengi cuk oturdu bu üçüncü alışım 👌🏻 Mat küllü doğal bir renk yani yorumlardan kendi saç renginiz neyse nasıl duracak bakın birebir aynısı tutuyor. Saçım sık ve gür hiç yıpratmadı 👍🏻