12betul Merve-5 Valla 3 kızım var . Rabbim şeninde gönlüne göre versin ama bunun taktiği falan yok ya nasibi ne ise gelen o oluyor
maco_61 Merve-5 ovalasyon al. Pik olmadan gir pik oldugunda ilişkiye girme. Sende anlarsın yumurtla yaklaşınca böyle akıntı flan oluyo hatta.
myavokado Merve-5 yumurtadan bi kaç gün ilişkiye gir yumurta günü bir gün önce ve yumurtadan bir gün sonra girme
myavokado metekaanmomm ben belirledim kızda kızım erkekte oğlum olacağını biliyordum ilişki sırasında 😂😂
accountant myavokado spermlerle sözleşme mi yaptınız nasıl belirlediniz Allah aşkına ya böyle bir şey mümkün mü 😂😂
MommyNest myavokado kız nasıl becerdin tabi hamileyken nedense erkek istiyordum erkek oldu ama nedense şimdi kız istiyorum ama şuan değil
maco_61 myavokado bendede tuttu ama benim kızım vardı ben çok önemsemedim ilkti ne olursa. Ama 2. Erkek istedim hayırlı dua ettim takvime kan yenilemeye baktım o ay tuttu şuan 11 günlük oğlum var ☺️
UrbanMom Merve-5 yumurtlama gününden önce demişler ama bende öyle yaptım sonuc oglum oldu 😂 cin takvimi diyorlar ben baktığımda bana erkek demisti öyle oldu bende bir kızım olsun çok isterim bi daha düşünürsem bu sefer Çin takvimine bakarım