berennur01 Hayırlı sabahlar akşam eşimin amcasının oğlu ve nişanlısı geliyor geç gelecekler bende çay yanına bişeyler hazırlayayım diyorum fikir verir misiniz hem görsel olarak güzel görünsün Hemde tadı güzel olsun istiyorum fikir lütfen
babyykar berennur01 arkadaşın dediği patates mantı sanırım çok lezzetli ve yapımı aşırı kolay bende her misafirime yaparım deneyin bence
berennur01 İlk defa duydum patatesli garnitür 🙊 Benim aklımdakileri söyleyeyim siz nasıl bulursunuz kafanızda canlandırın Kedidili pasta arpa şehriye salatası börek sütlaç çay yanına koyucam hepsini bide çerez falan nasıl olur sizce
nisanmom berennur01 sütlaç ve kedi dili iki sütlü tatlı oluyor. Bence birini çıkartıp yoğurtlu birmşey ekleyin havuç taratır gibi. Arpa şehriye salatasının içine tavuk göğsü ekleyeni ki isniz protein takviyesi olur. Bir de meyve tabağı yaparsınız
Gokturkmom babyykar benim dediğim patatesler haşlanıyor içine garnitür,turşu koyup karıştır borcama bas üzerine mayonezli yoğurt isteğe bağlı yağ yakılıyor tatlı toz biberli servis aşamasında daha iyi oluyor
babyykar Gokturkmom evet bende ondan bahsettim canım ama borcama basmak yerine ayrı ayrı top şeklinde de yapıyorum ben
berennur01 Kızlar bu şekilde yaptım yanına çerez ıvır zıvır da vardı tadlarıda güzeldi görüntü olarakta güzellerdi siz nasıl buldunuz