mucizemm94 Her gece uyanıyor formül mama içiyor gündüzleri yediriyorum. Az yiyor bazen hiç istemiyor sebebi nedir sürekli uyanmasinin ben her gece kalkıyorum 2 4 6 8 hep bu saatlerde uyanık yanımda yatıyor bunun bir çözümü var mı kizlar
koalaaa mucizemm94 gece beslenmesini kesip yanında yatırmayacaksın sebep bu… bende kendime bunları yaparak eziyet ediyorum çünkü düzen kurmaya takatim yok. Bir hafta sabretsem aslında dünyaya yeniden gelmiş gibi olacağım biliyorum
arven2024 mucizemm94 28 aylık olduk akşam 9 da uyuyor bir kere kalkıyor gece 2 gibi geri uyumuyo saat 4 e 5 e kadar. Şuan ayağımda sallıyorum yarım saattir. 2 den beri uyanık.
3kedili2bebekli mucizemm94 2.5 yaşına gelmiş hala gece formül mama içiyorsa gündüz de yemez zaten mamayı bırakmanız gerekiyordu gece beslenmesini çoktan bırakmanız gerekiyordu zaten gece karnı doyuyor gündüz istemiyor gece beslenmesini bırakırsanız 1-2 haftada uykusu 1 ay içinde de yeme düzeni oturur
Lazziya23 mucizemm94 koalaaa Arkadaşın dediği gibi çok büyük gece beslenmesinin hiç bir yararı yok üzerine dişlerine zararı var bir gün iki gün ağlar rahatlarsınız
mucizemm94 3kedili2bebekli mama diye ağlıyor biberonu veriyor bana biraktircam artık çünkü geceleri uyuyamiyorum
Hiilyuss mucizemm94 dedikleri gibi gece beslenmesini bıraktırıp odasınu ayırın. Ama 2.5 yasta bi atak var uykular gündüz de şaşıyor öğlen uykusu istemiyoe olabilir artık
mucizemm94 Hiilyuss öğlen uyutmak istemiyorum ama kendi kendine gözleri kapaniyor birden uyuyor uyandıramiyorum inşallah düzene sokabilirim
linosko1 mucizemm94 2.5 yaşında olmuş neden hala yanınızda yatiriyorsunuz ki? Ve yine neden gece beslenmesi özellikle mama veriyorsunuz.. Uyumaması duzensizlikten gibi. Artık gece beslenmesi onun için zararlı Bi yararı yok ve odasını ayırın
mucizemm94 linosko1 çünkü durmadan agliyor yaninda yatacağım diyor beşiğine koyuyorum uyuyunca odasını 1 ay sonra ayirmayi dusunuyorum tuvalete de alistiracagim mamayı bezi bir anda keseceğim belki o şekilde komple düzene girer herşey
linosko1 mucizemm94 alışmış çünkü kusura bakmayın asla yargilamiyorum ama artık büyüdüğü için her şeyin farkındalar küçükken ayirsaydiniz alisabilirdi bir nebzede olsa.. Birde her şeyi bir anda kesmeyin ki zor olur önce manayı kesmeye çalışın sonraki süreçte oda ayırma olsun . Benimde kızım 2 buçuk yaşında 30 aylık olacak