anne232 Hangi çayı içiyorsunuz son zamanlarda hangisini alsak keyif alamıyorum tadı hoşuma gitmiyor çayları da mı değiştirdiler… 😏 Siz hangi marka alıyorsunuz memnun musunuz?
somurtkansirin anne232 ben hiç çay içmem. Eşim kahvaltıyı iş yerinde yapar. Akşamları genelde kahve yaparım, çaya kayınvalidem yada annemde oluruz 😅 evimde sadece misafir varsa çay demlenir onuda Çaykur alıyorum baya uzun bir süre gidiyor 😅😅
Helincik anne232 ahmetti alın. Herhangi bir çay ile karıştırın. Ben çaycıyım :) doğumdan sonra cay zevkim gelişti. Ve hayatımdaki en güzel çayı iki güzel restaurantta içtim. Aman allahım! İngiliz çayları enn enn güzeli
anne232 somurtkansirin Benim eşim caykolik malesef benide alıştırdı çaysz olmaz bizim için Çaykur da aldm tomurcuk caylarda kaçak çay da ama istediğim önce ki tat olmuyor 🥺
biricik9 anne232 benim babam çay toptancısı ondan alıyoruz ama Trendyolda da var fulin çay yazsanız çıkıyor biz çok beğeniyoruz tavsiye ettiğim herkes de beğeniyor
Helincik anne232 migros carrefour da var ama biz freeshoptan alıyoruz genelde yurtdışından geldiğinde eşim alıyor ya da yd dan akrabalar getiriyor